Ugodan život u sigurnom okruženju

Naselje Huttlerovi vrtovi nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Osijeku i svojim stanarima osigurava ugodan život i blizinu svih potrebnih sadržaja.

U neposrednoj blizini nalaze se trgovački centar, studentski kampus i KBC Osijek, a do autobusne i tramvajske stanice doći ćete nakon svega par minuta lagane šetnje.

Naselje u kojem se osjećate ugodno i sigurno

Objekti naselja izgrađeni su u skladu sa suvremenim standardima sigurnosti i kvalitete, a unutar naselja osigurana je podzemna garaža za stanare i privatno dvorište zatvorenog tipa.

Vaši najdraži bezbrižno će se igrati i rekreirati u vlastitom dvorištu, a vaš limeni ljubimac bit će zaštićen od vandalizma i vremenskih nepogoda.

Vaše zadovoljstvo i komfor su nam bitni.

Standard življenja u Osijeku želimo podići na novi nivo. Vaš stan će stoga biti okružen mnoštvom zelenila, imat ćete vlastiti balkon ili lođu i igralište za najmlađe u dvorištu. Zaista zvuči kao sigurno i ugodno mjesto za život, zar ne?

U pravu ste.

Huttlerovi vrtovi moderno su naselje prilagođeno svakodnevnim potrebama suvremene obitelji i idealno mjesto za život, učenje ili privremeni boravak u Osijeku.