Stanovi Osijek

STANOVI

Pretražite stanove prema željenoj površini, broju spavaćih soba ili etaži.
50 ㎡ - 87 ㎡
U sklopu stambenog naselja nalaze se dva samostojeća objekta s ukupno 84 stana modernog dizajna, podzemnom garažom i ograđenim dvorištem s prostorom za igru i rekreaciju. Sastavni dio svakog stana su pripadajući balkon ili lođa te spremište u garaži, a životni prostor ugodan je za stanovanje, prostran i okružen zelenilom. U ponudi se nalaze dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi, a stanovi u prizemlju stanarima osiguravaju i vlastiti vrt.
Zgrada A
Zgrada A manja je od dvije zgrade u naselju Huttlerovi vrtovi. U sklopu nje se nalaze podzemna garaža i poslovni prostor u prizemlju (tiha djelatnost). Stanovi su raspoređeni u prizemlju i 4 kata, a u zgradi se ukupno nalazi 26 stanova. Zgrada je opremljena liftom, koji stanare povezuje i s podzemnom garažom. Stanovi su dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni, veličine između 50 i 87 m2.
Zgrada B
Zgrada B veća je od dvije zgrade u naselju Huttlerovi vrtovi. U sklopu nje nalazi se 58 stanova, raspoređenih na prizemlje i 4 kata i na dva odvojena ulaza. Stanovi su dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni, veličine između 50 i 87 m2. Zgrada je opremljena liftom, koji stanare povezuje i s podzemnom garažom.