Stanovi Osijek

STANOVI

Pretražite stanove prema željenoj površini, broju spavaćih soba ili etaži.
FAZA II – U PRODAJI
Zgrada C
Zgrada C je treća u nizu naselja Huttlerovi vrtovi. U sklopu nje se nalazi 39 stanova raspoređenih u prizemlju i 4 kata. Stanovi su dvosobni, trosobni i četverosobni veličine između 47 m2 i 87 m2. Zgrada je opremljena liftom, koji stanare povezuje i s podzemnom garažom.
U sklopu stambenog naselja nalaze se dva samostojeća objekta s ukupno 84 stana modernog dizajna, podzemnom garažom i ograđenim dvorištem s prostorom za igru i rekreaciju. Sastavni dio svakog stana su pripadajući balkon ili lođa te spremište u garaži, a životni prostor ugodan je za stanovanje, prostran i okružen zelenilom. U ponudi se nalaze dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi, a stanovi u prizemlju stanarima osiguravaju i vlastiti vrt.
FAZA I – RASPRODANO
U ukupno 3 stambena objekata nalaze se 123 stana raspona kvadrature od 47 do 87m2. Funkcionalni tlocrti raznih sobnosti – dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni te moderan dizajn, nude visoku kvalitetu življenja i ugrađene opreme. Svaki stan osigurava balkon, lođu ili vrt, zavisno o katnosti odabranog stana, a životni prostor ugodan je za stanovanje, prostran i okružen zelenilom.
Zgrada A
Zgrada A -
RASPRODANO
Zgrada A manja je od dvije zgrade u naselju Huttlerovi vrtovi. U sklopu nje se nalaze podzemna garaža i poslovni prostor u prizemlju (tiha djelatnost). Stanovi su raspoređeni u prizemlju i 4 kata, a u zgradi se ukupno nalazi 26 stanova. Zgrada je opremljena liftom, koji stanare povezuje i s podzemnom garažom. Stanovi su dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni, veličine između 50 i 87 m2.
Zgrada B
Zgrada B -
RASPRODANO
Zgrada B veća je od dvije zgrade u naselju Huttlerovi vrtovi. U sklopu nje nalazi se 58 stanova, raspoređenih na prizemlje i 4 kata i na dva odvojena ulaza. Stanovi su dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni, veličine između 50 i 87 m2. Zgrada je opremljena liftom, koji stanare povezuje i s podzemnom garažom.